kolmapäev, 26. märts 2014

Kanapastasupp

Kõik piima-juurviljasupi vihkajad., lugege edasi, see pole see mida te arvate olevat pildi järgi.
Tegemist on ühe ülilihtsa ja maitsva supiga, kus pole piimast lõhnagi.
Ma olen seda juba päris pikka aega teinud ja täitsa imestasin et pole seda siia postitanud (vähemalt ma ei leidnud). Ja kohe tekkis suurem isu, kui ema seda nädalavahetusel taaskord tegi ja isu tekitas.


Vaja:
~500g kanafileed
200-300g juurvilju
1 pakk merevaiku
mõni peotäis meelepärast pastat
kanapuljong
1 porru
sool-pipar
soovi korral broilerimaitseaine, karri

Tükelda kana meelepärasteks tükkideks ja pruunista poti põhjas (soovi korral lisa borilerimaitseaine ja karri), lisa hulka tükeldatud porru ja lase koos veidi haududa kuni porru on pehme. Lisa juurviljad (mina kasutasin külmutatud segu-porgand, mais, herned), puljong (selle kogus sõltub tegija otsusest, kui paksu suppi tahab, originaalis on lõpptulemus suhteliselt paks) ning pasta(seda panna ka koguseliselt oma meele järgi). Lase supp keema ning kuumuta kuni juurviljad ja pasta on pehme. Maitsesta soovi korral lisaks soola-pipraga. Viimaseks lisa merevaik, lase sulada ning serveeri.

Kommentaare ei ole: