Peale jõule on paras hetk kehale veidi hingamisruumi anda ning veidi vabamalt võtta ka toitumisega. Kala, koos aurutatud juurviljade ning kodujuustukastmega on selleks puhuks hea valik. Maitsev ning lihtne valmistada pealekauba.
Vaja(6-le):
6tk lõhefileed (a 150g)
soola
0,5-1 sidruni mahl
200g tšilli või murulauguga maitsestatud toorjuustu
0,5dl mandlilaaste
Lisandiks:
aurutatud juurviljad vastavalt maitsele
jne
Maitsesta lõhe soolaga, pigista peale sidrunist mahla. Tõsta ahjuvormi, määri peale toorjuust ning kata mandlilaastudega. Küpseta 225 kraadi juures 10-15 minutit või kuni lõhe on küps ning mandlilaastud kaunilt kuldsed. Serveeri meelepäraste lisanditega.
allikas: Eesti Naine
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar