Vaja:
15 jalopenot
110g maitsestamata toasooja toorjuustu
110g riivitud Cheddari juustu
4 viilu praetud peekonit või toorsuitsusinki
4spl jahu
1 muna
100g purustatud kreekereid
4dl frittimisõli
Tee jalopenodele pikuti lõige ja eemalda seemned. Sega kokku toorjuust, riivitud juust ja tükeldatud peekon/sink ning täida jalopenod sellega. Vajuta lõikekoht veidi koomale, rulli jahus, seejärel munas ning lõpuks kreekerites. Jäta külmkappi 15 minutiks tahenema.
Kuumuta õli seni, kuni saiakuubik säilitab selles kena kuldse jume. Friti jalopenosid portsukaupa, kuni need on pealt kenasti krõbedad (ca 3 minutit). Tõsta köögipaberile tahenema ning serveeri soojalt, näiteks hapukoorega.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar