teisipäev, 22. august 2017

Kana-suvikõrvitsavokk munanuudlite ja kookoskastmega

Kuna sügis hiilib üha enam lähemale, jättes suvesoojad päevad-õhtud selja taha, kostitades meid hoopis vihma ja äikesega, siis ongi just paras aeg veidi soojendavat õhtusööki valmistada. Kuna värsked porgandid, suvikõrvits ja kohati ka herned veel täitsa saadaval, siis viimane aeg nendega tutvust teha ja potti/pannile poetada. Kiiremal hetkel sobib edukalt kasutada ka valmis vokisegu, et aega hakkimise ja eelküpsetamisega kokku hoida. Ja ega selle roaga ma veel suve maha kanna, lootus on ikka hinges, et saabub ka see vananaistesuvi, et nautida pikka ning ilusat suvelõppu ja saabuvat sügist, koos selle andidega.


Vaja (2-le):
120g munanuudleid
2 broilerifileed (ca 500g)
200g suvikõrvitsat
200g külmutatud vokisegu
2tl karrit
4spl sojakastet
200ml kookospiima
kookosrasva

Valmista esmalt munanuudlid pakendil oleva õpetuse järgi, kurna ning jäta ootele. Kuumuta pannil veidi rasva ning voki kanalihatükid ning suvikõrvitsaviilud, kuni need saavad kena jume. Tõsta seejärel pannile vokisegu ning kuumuta läbi. Lisa karri, sojakaste ning kookospiim ning kuumuta keemiseni. Lõpuks sega juurde munanuudlid ning serveeri!

allikas: Kokkama koos Mariga (Coop poes jagatavad retseptilehed)


Kommentaare ei ole: