Jäkuvalt olen Vabariigi aastapäeva kilude hävitamise lainel, mille lõppu ikka veel näha pole. Teinekord taas targem ei ahnitse neid niipalju kokku. Sedapuhku siis külastasid ahju kilud koos muna-kirsstomati ja fetaga. Igati mõnusad soolased ampsud said.
Vaja:
500g pärmi-lehttainast
4 keedumuna
130g vürtsikilufileesid
12 kirsstomatit
100g fetajuustu
määrimiseks muna
hakitud värsket murulauku/tilli
Sulata tainas ja rulli tainas 5 mm paksuseks ja lõika umbes 8x8cm ruutudeks. Suru ruudud muffinipanni aukudesse. Haki keedumunad, puista tainale, aseta peale kilufilee. Lõika kirsstomatid neljaks ja jaota samuti pirukatele. Puista kõige peale fetajuust. Pintselda pirukad pealt munaga ja küpseta 225kraadises ahjus 12-15 minutit. Valmis pirukatele puista peale hakitud murulauku/tilli ning serveeri soojalt.
allikas: nami-nami
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar