neljapäev, 5. juuli 2018

Tšilli-laimi kastmes kanakoivad

Suvi ja grill ning tshill. Siit üks mõnus retsept, kus kanakoivad saavad esmalt parajalt magusa ja vürtsika kastmekuue, siis kiirelt grillile kuuma ning järgmisel momendil juba avastad et tahaks veel üht ja siis veel teist.


Vaja:
10 kanakoiba

Kaste:
2 laimi mahl
10spl magusat tšillikastet
2tl Chipotle Tabasco kastet
4tl suhkrut
2tl tomatipüreed(-pastat)
3tl riivitud ingveri
2spl hakitud kevadsibulaid

Valmista esmalt kaste, segades kõik ained omavahel korralikult kokku. Kata kanakoivad kõikjalt kastmega. Grilli või valmista ahjus-esmalt grillelemendi all 5 minutit ja edasi 170kraadises ahjus 10-15 minutit. Serveeri meelepärase salati või muu meeldivaga või nosi hoopis niisama.

allikas: Passion for Food Intohimona ruoka

Kommentaare ei ole: