Kui ma siin enne jõule olin suurel Tex-Mex lainel, siis siit veel üks järelkaja tookord ettevõetud retseptidest. Seekordse proovi põhjustas nimelt naljakas asjaolu, et olin mingis meeltesegaduses ostnud koju hulgim riivjuustu ja ka see viimane õnnetu pakk tuli kuidagi realiseerida. Mis siis ikka, sobiv retsept oli tallel ja nii ta õhtusöögiks vormuski-juustuga üle küpsetatud burrito.
Vaja (4-6le):
tortiljasid500g seahakkliha
100g shampinjone
1 paprika
1 purk punaseid ube soolvees
marineeritud jalopenosid
1 purk nacho-juustukastet
200g riivjuustu
soola
praadimiseks õli
Prae kuival pannil hakkliha, maitsesta soolaga. Viiluta shampinjonid, maitsesta veidikese soolaga ning prae kergelt õlis läbi. Haki paprika. Laota igale tortiljale hakkliha, seeni, paprikat, ube, juustukastet ja vastavalt sööja eelistusele jalopenosid. Keera tortilja rulli, aseta küpsetusvormi (liitekoht all), määri veidikese juustukastmega ning puista üle riivjuustuga. Tee nii kõikide tortiljadega ning aseta 180kraadisesse ahju umbes 10 minutiks, kuniks juust on sulanud. Naudi! Soovi korral võid pakkuda ka kõrvale värsket salatit ja hapukoort.
allikas Toit&Trend november-detsember 2018
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar