esmaspäev, 13. juuli 2020

Veisekeel mädarõika-wasabi-pestoga

Jätkan jaanilainel. Sel korral sai välja valitud hea hulk erinevaid maitseid ja ideid, mida tahaks kindlasti ära proovida. Tegime kõike natuke, et saaks mekutada erinevaid asju ning et jaguks mitmeks päevaks. Pühad oli ju tegelikult päris pikad ja imekauni ilmaga.
Kui eelmises postituses kasutasin kana, mida on kaubandusest lihtne kätte saada, siis keelega oli veidi keerulisem, kuigi lõpuks Prismast vaatas meile see vastu ja saimegi kenasti ära testitud. Saime küll keetmata keele, mis tegi valmistamisaja küll pikemaks, kuid samas saime kõik ise otsast lõpuni läbi teha. Kui ma ise olin esilagu selline kõhklev, et ei tea mis sellest välja tuleb või kuidas maitseb, siis kokkuvõtvalt soovitan soojalt proovida. Tegelikult on grillitud keel väga hea.



Vaja:
1 suur keedetud veisekeel
õli

Pesto:
pool purki (u 100g) mädarõigast
1spl hapukoort
1tl wasabi-pastat

Valmista esmalt pesto, segades kõik koostisained omavahel. 

Lõika veisekeel 1-2cm paksusteks viiludeks ja määri kergelt toiduõliga. Grilli keelt mõlemalt poolt paar minutit. serveeri koos pestoga ja söö kohe!

allikas: Grilliaabits

Kommentaare ei ole: