teisipäev, 1. aprill 2008

Laiskus kontides..

ja nii ongi... Kohutav laiskus on kontides, mitte kui midagi ei viitsi ega taha teha juba viimane nädal aega.
Aga vaatamata sellele olen saanud tööl asjadega mäele, laupäeval olin tubli ja veetsin päeva õues, täpsemalt Jägalal katsetades uut peegel-kaamerat. Studeerima ikka pean, aga loodan et saab ikka asja. Pühapäeval suutsin isegi kokata ja koristada, viimase tegevuse osas peaksin mainima oli see saavutus, kuna viimasest korrast oli oi kui kaua möödas, häbi häbi, aga mis teha.
Ilm on ka õnneks ilusaks läinud, jääks ta vaid nüüd selliseks. Viimased päevad on kohe lust väljas käia ja nautida seda päikest.
Pilte pole ma ka jõudnud ette võtta, eks selles oma osa ka laiskusel, aga püüan olla lähiajal tubli ja riputada üles nii Norra kui Tai pildid, kuna lootus need väiksemaks saada veebi jaoks on juba läheduses..





Ning nüüd lähen ja laisklen edasi..Lootust ei saa maha matta, et lähipäevil muutun tegusamaks :)

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Oo, see kolmas vee voolamise pilt on küll kena, kas mingi efektiga tehtud? Tahaks ka head kaamerat, et saaks õue peal tihaseid pildistada :)

Anonüümne ütles ...

Ei ole mingi spets efekt..lihtsalt särjeaja ja avaga mängitud..kuigi peaksin ütlema, et see programm millega väiksemaks tegin rikkus need natuke ära..õiges mõõdus nad palju efektsemad..