pühapäev, 27. aprill 2008

Life sucks..


See oli pealkiri mis kumises mul peas juba ligi pool nädalat, kuna olin langenud tõsiselt masendusse. Selle põhjuseks võib vist lugeda kevadet ja ilusaid ilmi, mis meid kummitavad, kuna alati kui on ilusad õhtud või kena nädalavahetus pole no mitte halligi teha ja maakoht asub nii kuradima kaugel.Iga õhtu sama jama...
Aga ütleme nii, et eilne ilus päev värskes õhus tegi natukenegi imesid - enesetunne on pisut parem. Sai käidud ehituskaupade laadal, Jüri's aiamaal ja rullitamas ning õhtu lõppedes pildistamas loodust, mis tipnes sellega et kruiisisime mööda linna kuni poole 11ni õhtul.
Aga tänane päev võttes arvesse kõiki mu ideid, mida teha või oleks vaja teha, on möödunud molütades toas. OK natuke koristasin ka. Avo läks ka juba varakult sõpradega motohooaega avama, kuna ilmad ju selleks kohe loodud. Minu sõbrad on kõik kuhugi kadunud ja nii ma siis kodus arvuti ja TV taga vahin. Kuigi mõttes on midagi head süüa teha ja külastada mõnd kaubakeskust, kuna IKKA on riideid ja asju veel vähe. Aga eks näis.
Tegelt mulle tundub et vanus rõhub asjadele, millest ma pole kunagi lugu pidanud. Nagu hirmus tahe teha midagi õues, kasvuhoones, mida mul ju linnas pole :(.
Seetõttu ootan ka juba järgmist pikka nädalavahetust, et kimada maale, kus siis ootab ees üks koristuspäev ja arvan et peaksin oma aiasaadused ka vaikselt idanema panema. Nimelt plaan siis esmakordselt oma elus midagi aeda ja kasvuhoonesse maha panna, et sealt juba suvel midagi söögiks saada. Mina ja rohenäpp - see on juba midagi. Aga jah, maha lähevad siis basiilik, suvikõrvits, uba, kirsstomatid ja prooviks ka arbuus. Eks see siis näha ole mis suve lõpuks nendest saanud on, aga loodan parimat. Plaanis on ka ise valmistada kuivatatud tomateid, mida siis talvel hea kapist võtta..

Aga seni sportige, sööge tervislikult ja hoidke meeled rõõmsad :)

teisipäev, 22. aprill 2008

Suvespordi hooaeg 2008

Kui talvine sport möödus mul vaid mõne jalutuskäigu, lauatamisega mägedes ja ujumisega,siis nüüd on avatud ka sportlik osa sellest suvest ja seda nii pealvaataja kui ka ise sportijana.
Esiteks sai laupäeval käidud Mulgikrossil ja saadud totaalne värskeõhumürgitus, kuna ilm oli kena ja päev pikk. Seda siis pealvaataja rollis.
Õhtul sain siiski väsimusest niipalju võitu, et käisin veel sünnipäeval ja kohutsin üle mitme kuu oma heade sõpradega :)
Ja ise sportijana - nimelt eile keset suurt väsimust ja seljavalu, mida olin püüdnud hommikul juba massaziga leevendada, agiteeriti mind õhtul rulluisutama. Ja nii ta siis läks, värskelt hooldusest saadud uisud kaasa ja muu varustus nurgast välja ning teekond Jüri tehnoparki võis alata. Peale 2 suurt ringi ja pigistavaid jalgu, kuna polnud neid saapaid pikka aega jalga saanud, olin tulemusega rahul. Hooaeg on siiski avatud.
Ja peale kõike seda olen suutnud end registreerida ka veel Maijooksu raames olevale kõndimisele, aga kui ilm ilus siis usun et täitsa lahe oma keppidega seal vehkida.
Ja mida muud kui oodata veel soojemat ilma, et saaks ka ujuma.

Sportima sportima..

teisipäev, 15. aprill 2008

Loomad



Peale selle, et mul on maal kodus suur kass, meeldib mulle käia loomaaias. Ja nii ta läkski. Kuna laupäev oli üks meeldivalt päikeseline, kuigi tuuline, käisime kaemas ka selle asutuse elanikke. Ja tegime, kes vähegi pildile soovis ronida, pilti :).
Kuigi tegelikult on Tallinna Loomaaias suhteliselt masendav olukord, puurid on ikka nii väiksed ja liikumisruumi seetõttu "tupsudel" vähe. Viimaste aastatega on õnneks kohati asja parandatud uute majadega suuretele kaslastele ja mägedega kitselistele.
Nii et loodame et peagi saavad ka muud loomad omale paremad tingimused.
Aga rõõmsalt näitasid meile end kaamlid, piisonid, kängurud, luiged, jääkaru ja puuma. Elevandid ka korra lasti tuppa ja siis neidki sai nähtud vilksamisi.
Kuigi pean ütlema, et üllatusin seekord seal käies, kuna paksunahaliste majja olid tekkinud mingid tegelased, kelle nime ei suuda meenutada, keda ma varem pole siinses loomaaias üldse näinud. Aga tore, et ka uusi elanikke juurde tuleb, kui nad ikka olid uued? Loomulikult püherdasid liivas ja mudas metssead, kes on minu meelest ilgelt vahvad loomad.
Jubedalt mulle meeldis ka linnuala, kui see kunagi valmis sai, aga nüüd on seal vaid mõned linnulised, kuna kajakad va ahvid on selle piirkonna vallutanud..Kahju..
Peale Tallinna loomaaia olen käinud suurematest vist vaid Rootsis Kolmarden'i omas ja see oli ka ikka võimas, ei teagi kas said ikka kõik vaadatud või mitte, kuna see ala on ikka NII suur. Tookord proovisin esimest korda ka kaamliga sõitu ja söötsin kaelkirjakut :).
Mitu aastat olen püüdnud minna ka Riia omasse, aga no ei ole jõudnud. Elistveres küll vist peaaegu iga suvi, mis on ka omamoodi lahe park.

Aga jah loomaaeda võiks ikka aastas paar korda minna ja vaadata neid vahvaid loomakesi erinevatel aastaaegadel. Mulle igatahes meeldib!

Ja muudest asjadest polegi nagu rääkida, kuna pole midagi muud teinudki, loomulikult peale töö. Kuid eelolev nädalavahetus toob ette ka fotoretke spordiüritusele, kus püüame siis oma aparaati katsetada. Vaatame siis pärast kas asja ka sai.

Kevadet ja päikest teile kõigile..

P.S Loomaaia pildid ka lisatud üleval olevasse listi..

neljapäev, 10. aprill 2008

Pildid vol 2

Nii, nüüd on üleval ka valik Tai reisi pilte. Ütlen kohe ette, et need ei ole päris ajalises järjestuses, kuna need on võetud 3st erinevast fotokast.Aga mingi ülevaate annavad ehk ikka. Ja kui kellegil tõsine soov läbi vaadata ca 2000 pilti, küsige plaadid ja teie ees need ongi :).

teisipäev, 8. aprill 2008

Pildid, pildid

Oh taaskord juba nädala möödas ja ei miskit. Kui aus olla pole midagi väga põhjapanevat toimunud. Muudkui ikka tööga orjamine. Laupäeval sain ka oma armsalt vanalt juuksurilt sarvist, kes tegi mind siis natuke korralikumaks, peale mida sai kallite sõpradega tehtud süüa ja joodud kokteile. Tähistasime sellega 2 plika möödudnud sünnipäevasid ning ühe kolimist uude korterisse. Õhtul koju jõudes oli küll väga raske, kuna söök kukkus väga hea välja ja kokteilid kaa..
Kuigi pean endale au andma, et olen ka tubli olnud - kui keegi on tähele pannud siis Norra pildid on juba veebi üles jõudnud (link blogis vasakul ülal) ja Tai omad on poole peal. Pilte lihtsalt on NII palju et paremiku väljavalimine võtab aega, siis nende väiksemaks tegemine ja siis veebi laadimine.Aga olen tubli ja lõpp paistab.
Peale seda ootab mind veelkord nende sorteerimine, kuna tahaks paremiku ka omale paberile ilmutada ja see kogus mis mul tegemata on, on kohutav, kuna avastasin et neid pilte millest pean hakkama parimaid välja valima on aastast 2006..vahva :)

Ja muud ei midagi, pildihuvilised oodake vaid natuke veel..

teisipäev, 1. aprill 2008

Laiskus kontides..

ja nii ongi... Kohutav laiskus on kontides, mitte kui midagi ei viitsi ega taha teha juba viimane nädal aega.
Aga vaatamata sellele olen saanud tööl asjadega mäele, laupäeval olin tubli ja veetsin päeva õues, täpsemalt Jägalal katsetades uut peegel-kaamerat. Studeerima ikka pean, aga loodan et saab ikka asja. Pühapäeval suutsin isegi kokata ja koristada, viimase tegevuse osas peaksin mainima oli see saavutus, kuna viimasest korrast oli oi kui kaua möödas, häbi häbi, aga mis teha.
Ilm on ka õnneks ilusaks läinud, jääks ta vaid nüüd selliseks. Viimased päevad on kohe lust väljas käia ja nautida seda päikest.
Pilte pole ma ka jõudnud ette võtta, eks selles oma osa ka laiskusel, aga püüan olla lähiajal tubli ja riputada üles nii Norra kui Tai pildid, kuna lootus need väiksemaks saada veebi jaoks on juba läheduses..





Ning nüüd lähen ja laisklen edasi..Lootust ei saa maha matta, et lähipäevil muutun tegusamaks :)