kolmapäev, 29. detsember 2010

Tehtud..

Kondid andsid küll hommikul tunda ja hirmus väsimus oli peal, aga ikkagi sai tee ette võetud talvepealinna Otepääle, õigem oleks vist öelda selle ümbrusesse.
2,5 tundi sai siis mäel liueldud, peale mida sai 1,5 tundi ujula ja saunamõnusid nautida ning lõpetuseks kosutav kõhutäis ning tagasi auto ots kodupoole.

Mäel lootsin tegelikult arvestades nädalasisest päeva vähem rahvast kohata, aga eks koolivaheg annab ikka tunda. Kohati sai ikka järjekorras seistud, aga kokkuvõttes hooaeg on avatud ning tunne taas tagasi. Esimesed minutid oli laud ikka nagu võõrkeha, mida pole 10 aastat näinud ega kasutanud, kuigi viimasest korrast ei tohiks rohkem kui 9 kuud(märts 2010) möödas olla.

Kui mägi oli rahvarohke, siis Pühajärve SPA ujula oli seda veel rohkem. Saime isegi natuke järjekorras seista, et üldse riietusruumi saaks ning sealt edasi ujuma ning sauna. Peale külma (kraade polnudki palju, aga tuul vihises päris korralikult) päeva mäel oli mõnus end aurusaunas soojendada ning mõned kiiremad otsad basseinis tõmmata, et lihased kangeks ei jääks. Kuigi sel korral oli hästi kummaline, et sain mäel põlvevalu, kui väga täpne olla vist isegi põlve kanguse. No nii kange pole see enne olnud ja kohati oli isegi valus liikuda. Liftijärjekorras andis eriti tunda, kui tuli kohapeal seista. Millest see tekkis, ei kujuta ette. Kuid ujumise plaan oli hea ning hetkel on täitsa hea olla. Välja arvatud üleüldine väsimus ning arvata on et lihased tervitavad mind rõõmsalt hommikul ja mitte mõnusatena:).

Lähipäevil ka plaan veel tavalist suusatamist ette võtta, mis minu jaoks saab olema raske, kuna alla on ikka parem tulla kui ühtlaselt rühkida. Pole kunagi eriti murdmaa fänn olnud, aga eelmine aasta sai siis aastatepikkune "vaen" maetud ja mõned korrad ikka "kõndimas" käidud. Kuna Holstre-Polli rajad on kodule suht lähedal, siis paar tundi värske õhu käes ei tee ju paha, kui vaid hea suusk satuks.

Aga nüüd lähen ära tuttu ja hommikul kavatsen magada niikaua kui und jagub, kuna kuhugi kiiret pole ning väsimusest tuleb jagu saada, kuigi ees ootab vist lumerookimine kui ka katuse puhastus, kuna lund sajab JÄLLE juurde. Uskumatu.

Kommentaare ei ole: