kolmapäev, 8. august 2012

Karrine kanahautis aedviljadega

Taaskord törts särtsu õige sombuseks pööranud suveilma peale.


Vaja (4-6'le):
400g kalkuni või kana kintsuliha
3-4 suuremat shampinjoni
300g aedvilja-wokisegu
soola
1tl pruuni suhkrut
1-2tl karrit - igaüks peab ise enda taluvuspiiri siin teadma
tšillipulbrit - taluvuspiiri kohta sama jutt, mis rida üleval pool
250ml kanapuljongit
200ml kookospiima
1spl sidrunimahla
1 väike purk ananassitükke

Puhasta kintsuliha kelmetest ja lõika suupärasteks tükkideks. Pruunista liha õlis, lisa seened ja aedviljad ning kuumuta veel mõned minutit. Maitsesta soola, suhkru, karri ja tšillipulbriga. Kalla juurde kuum puljong, kookospiim ja sidrunimahl, sega ühtlaseks ja hauta tasasel kuumusel 10-15 minutit. Enne serveerimist lisa kastmele tükeldatud ananassikuubikud. Vajadusel lisa maitseaineid.
Serveeri riisiga.


allikas: Liisi blogi

Kommentaare ei ole: