kolmapäev, 8. august 2012

Martsipanitäidisega sarvesaiad

Kui karrihautis hinge all, siis väike amps magusat kulub ka peale ära. See õhtu oli tõeliselt "Liisi" õhtu. Kuidagi mõlemad road, mis olin ootele pannud said just ühel õhtul järele proovitud.


8-10 tk

250g lehttainast
100g Odense martsipani

peale mandlilaaste
määrimiseks muna

Rulli lehttainas. Lõika taignas kolmnurkadeks. Lõika martsipan kangideks, aseta igale taignakolmnurgale martsipan ning rulli kolmnurk laiemast otsast kokku. Aseta sarvesaiad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile keerates saia otsad pisut kõveralt sissepoole. Määri pealt lahtiklopitud munaga ja puista peale mandlilaaste.
Küpseta 200-kraadises ahjus 15 minutit kuni saiad on pealt kuldsed.
Mõnusalt, just parajalt magusad.


allikas: Liisi blogi

Kommentaare ei ole: