Kui karrihautis hinge all, siis väike amps magusat kulub ka peale ära. See õhtu oli tõeliselt "Liisi" õhtu. Kuidagi mõlemad road, mis olin ootele pannud said just ühel õhtul järele proovitud.
8-10 tk
250g lehttainast
100g Odense martsipani
peale mandlilaaste
määrimiseks muna
Rulli lehttainas. Lõika taignas kolmnurkadeks. Lõika martsipan kangideks, aseta igale taignakolmnurgale
martsipan ning rulli kolmnurk laiemast otsast kokku. Aseta
sarvesaiad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile keerates saia otsad
pisut kõveralt sissepoole. Määri pealt lahtiklopitud munaga ja
puista peale mandlilaaste.
Küpseta 200-kraadises ahjus 15 minutit kuni
saiad on pealt kuldsed.
Mõnusalt, just parajalt magusad.
allikas: Liisi blogi
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar