Originaalretseptis oli koguseks umbes 18, aga mina tegin 1,5 kogustega ja sain ca 60. Tegin teised sellised parajad väiksed ka muidugi.
Umbes 60 kommi:
Marsi shokolaadibatoone (u 350g)
45g võid
105g tavalisi maisihelbeid
Haki shokolaad veidi väiksemaks ja aseta potti madalal kuumusel sulama. Lisa või, lase selgi sulada, kuni saad ühtlase massi. Seejärel lisa maisihelbed, kas tervetena või suru peos enne shokolaadi juurde lisamist veidi puruks. Lisa helbeid niipalju, kuni need on kõik enam-vähem shokolaadimassiga kaetud. Lase veidi jahtuda ja vormi käte vahel paraja suurusega pallid. Jäta veidikeseks külmkappi või talvel kasvõi rõdule tahenema ning seejärel naudi Artureid:).
Haki shokolaad veidi väiksemaks ja aseta potti madalal kuumusel sulama. Lisa või, lase selgi sulada, kuni saad ühtlase massi. Seejärel lisa maisihelbed, kas tervetena või suru peos enne shokolaadi juurde lisamist veidi puruks. Lisa helbeid niipalju, kuni need on kõik enam-vähem shokolaadimassiga kaetud. Lase veidi jahtuda ja vormi käte vahel paraja suurusega pallid. Jäta veidikeseks külmkappi või talvel kasvõi rõdule tahenema ning seejärel naudi Artureid:).
allikas: Kätrini kokkamispäevik
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar