esmaspäev, 11. veebruar 2013

Kariibipärane sealihapada

Kiire argiõhturoog, mis toob maitsed koju kätte, kui ise parajasti päikest, liiva ja merevett püüdma minna ei saa.

Vaja 5'le:
300g sealiharibasid (väga hästi sobib guljashiliha)
1 sibul
1spl õli
2tl karrit
400ml kookospiima
soola-pipart
1/2dl rosinaid
2 õuna
2 banaani
1dl india pähkleid


Pruunista liha pannil õliga, lisa sibul ja karri. Lase veidi haududa. Lisa lihale kookospiim, maitsesta soola-pipraga ning jäta ca 35 min hauduma. Tükelda banaan ja õun, lisa nende hulka rosinad. Kui pooltund möödas lisa kastme hulka õuna-banaani-rosina segu, kuumuta 5 minutit. Seejärel lisa pähklid ja serveeri riisi ja rohelisega.
Kõike oli nagu parasjagu, veidi soolast, veidi magusat, kokku parajalt omapäraseid maitseid.


allikas: Pirkka september 2012

Kommentaare ei ole: