Juba uksest sisenedes tervitab sind väga kodune õhkkond, Roman ka ise köögis ja tervitab sisenejaid (ilmselt kogu aeg ta seal olema ei hakka, see oleks ikka liiga üllatav ja kahes kohas korraga olla oleks ulme). Kui tavaliselt me restorani kööki naljalt ei näe, siis see on see koht, kus kõik toimub sinuga ühes ruumis, juhul kui satud istuma esimesse ruumi, ja mulle meeldis et olime koha saanud just sinna. Otseloomulikult sättisin end ka sellisele kohale, kus oli otsepilk köögipoole. Jah, sa ei näe igat hakkimist ja sättimist, aga juba see feeling, et kõik sinuga ühes ruumis toimub, mõnus. Kokandushuviline nagu ma olen.
Aga toitudest, mida siis proovisime. Kuna olime 4kesi, siis sai päris hulk asju läbi proovitud.
Eelroogadena olid meil lauas kammkarp, kitsejuustusalat, seljanka ja gruusia lavash. Kõik kiitsid, et jube hea.
Pearoogadena maitsesime pardi confit, lambahautist ja soolakrevette. Minu suurim imestus oli pardiliha konsistents, taaskord üllatusin, et võib ka nii, see oli nimelt nagu tuunikala, mida oleme harjunud konservina nägema. Ärge nüüd valesti aru saage, maitse ei olnud kala oma, vaid liha olek. See oli tõsiselt üllatav, harjumatu. Aga no inimene õpib kogu elu.
Magusroogadena proovisime kõike kolme mis menüüs oli - panna cotta, pavlova ja shokolaadikook. Njämm, kõik olid väga head.
Ja kõike seda head kraami saatis ka väga hea Prantsuse vein.
Aga et teid veel rohkem "ärritada", siis siit ka pildimaterjali:
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar