Eelmisele postitusele jätkuks teine vana hea klassika-punane peet ja sinihallitusjuust.
Vaja;500g lehttainast2 keskmise suurusega peeti(võiks olla pikliku kujuga)50g sinihallitusjuustu1 muna
tüümian
Rösti peedid ahjus pehmeks (200 kraadises ahjus fooliumi sees umbes tund). Jahuta ning seejärel eemalda koor - aita kas noaga või näppudega kaasa, tuleb teine päris kergelt ära. Rulli tainas kergelt lahti ning lõika ühesuurused ruudud/kettad, kuidas endal soovi on. Vajuta keskele nt tassi/klaasi(või noaga) abil väike süvend, torka sinna kahvliga augud. Kata nn süvend (see on vajalik selleks et ääred kerkiks kõrgemaks) peediviiludega ning sinihallitusjuustuga, puista peale veidi tüümiani. Tee sama protseduur läbi kõikide ruutude/ketastega. Aseta pirukad ahjuplaadile, määri taignaosa munaga ning küpseta 200 kraadi juures 12-15 minutit, niikaua kuni juust on sulanud ning ääred küpsed.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar