Vaja:
500g kanakintsuliha
300g maasikaid (soovi korral)
Grillkaste:
200g värskeid maasikaid
3-4spl sojakastet
3 küüslauguküünt
1tl mett
1/2tl soola
1/2tl musta pipart
grilltikke (soovi korral, sõltub kuidas on eelistus grillida-kas resti või tikkudega)
Lõik kana kuubikuteks ja valmista grillkaste. Selleks purusta köögikombainis maasikad, lisa sojakaste, küüslauk (mina pressisin), must pipar, mesi ja sool. Sega läbi ning pane kana sinna marineeruma 1-2 tunniks. (Mina hoidsin veidi üle 24tunni ja midagi halba ei juhtunud).
Lükka kanatükid grilltikkude otsa ning küpseta. Teise vardasse aja maasikad ning küpseta kergelt üle ja serveeri koos kanaga.
allikas: ajakiri Naised
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar