Tegelikult oli see meil laual juba jaanide aegu, kui ema seda valmistas. Alguses kahtlesin ja kõhklesin, et kuidas saab hapukoorega kartulisalat olla veel teistmoodi kui see õige (mida me kõik sünnipäevadel saama oleme harjunud). Kuid ära hinda asju, mida sa pole proovinud. Sellest sai minu uus vaieldamatu lemmik. Värske kurk, kartul, till. Mida sa suve hakul veel ihata oskad.
Vaja (koguseid panna nii nagu meeldib):
värske kartul (mida väiksemad mugulad seda parem)
värske kurk
muna
peotäis tilli
hapukoor
majonees
sool
Keeda kartul ja munad. Lase jahtuda. Tükelda kõik seda vajavad koostisosad meelepäraste suurustega tükkideks ning lisa sool ja hapukoor ning majonees. Sega läbi ja lase hää maitsta. Soovitusena-mida rohkem koort, seda parem, vähemalt minu arvates:).
Kui salatit peaks ka järgmiseks päevaks jaguma, siis sobib sinna ideaalselt sisse ka eelmisel õhtul grillitud liha, kui seda peaks üle jääma.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar