kolmapäev, 23. juuli 2014

Grillitud seafilee Hoisin kastmes

Enne puhkust jäi see omapärane grillliha mulle silma ning kiirelt enne maale põgenemist sai ka kaste Umami.ee'st tellitud. Üsna kohe sai ka grill kuumaks aetud ja liha ära proovitud. Omapärase rikkaliku maitsega, nagu seda ka Tuuli oma blogis kirjeldas, see välja tuligi.



Vaja:
seafilee (500g)
2spl Hoisin kastet
2 küüslauguküünt
veidi soola ja pipar
grillimiseks veidi õli

Sega kaste ja hakitud küüslauk ning määri sellega liha kokku ja jäta paariks tunniks maitsestuma. Grilli kuumal ja õliga määritud grillil 15-20minutit mõlemalt poolt. Enne lahtilõikamist lase lihal vähemalt 10 minutit puhata. Soovi korral võib ka marinaadile soola-pipart lisada, aga võib ka enne söömist lihatükile jahvatada. Serveeri meelepärasega, meil oli selleks ahjukartulid ja -porgandid.

allikas: Ise tehtud, hästi tehtud

Kommentaare ei ole: