reede, 25. september 2015

India kanakarri (Indian Chicken Punchabi)

Festivalid ja laadad on igati tänuväärt ettevõtmised, kuna alati leiab seal nii midagi uut või vana. Nimelt Uue-Maailma festivalil leidsime sellise kastmete pakkuja nagu SlapSlop. Tegemist oli toreda hispaania noormehega, kes rääkis vaimustunult meiega toidust ja enda pakutavatest toodetest, andis kõike maitsta ja nii esimene proov meiega koju tuligi. Nimelt siis karrikaste ja ühel õhtul prooviks selle tegu ette võetud saigi. Tulemuseks mõnusalt vürtsikas India sugemetega õhtusöök. Esimesest kastmest saab varsti ilmselt teine, sest tooteid mida veel proovida on mitmeid.


Vaja:
riisi
SlapSlop Punchabi kastet
400g kanakintsuliha
400ml kookospiima või 5% maitsestamata jogurtit

Keeda riis vastavalt pakil olevale õpetusele.
Kastme tarbeks tükelda vajadusel kana, pruunista pannil, misjärel lisa Punchabi kaste ning kookospiim (või jogurt) ning hauta tasasel tulel ca 10-15 minutit, kuniks kana on valmis.
Serveeri koos riisiga ja naudi seda rännakut, mida antud toit oma maitsetega pakub.


allikas: SlapSlop

Kommentaare ei ole: