esmaspäev, 4. aprill 2016

Lihtne chilli con carne

Vahel võib veidi pättust teha ja õhtusöögi veidi lihtsamal viisil valmistada, kui ise tunde pliidi ääres veeta. Kui olen varasemalt ka antud roa ise teinud, siis seekord proovisin vahelduseks Santa Maria kastmesarju. Üks-kaks-kolm, natuke hautamist ja põhimõtteliselt ongi imemaitsev roog valmis. Ei midagi ülemäära keerulist ja laud ongi kaetud.

Vaja:
500g hakkliha
250g konservube (purk ise on 400g kanti, aga oad netos 250g)
1 purk (400g) purustatud tomateid
0,5dl vett

serveerimiseks riisi, nacho krõpse, salatit vm meelepärast

Prae hakkliha pannil pruuniks, lisa maitseainesegu ning sega läbi. Lisa purustatud tomatid, kurnatud oad, vesi ning sega ja lase madalal kuumusel haududa nii 5 minutit. Soovi korral maitsesta lisaks soola-pipraga.
Samal ajal kui kaste haudub tegele kõrvasega. Kui kasutad riisi, siis see pane juba enne keema ning keeda vastavalt pakil olevale õpetusele, siis saavad mõlemad enam-vähem üheaegselt valmis.
Serveeri!

allikas. Santa Maria

Kommentaare ei ole: