Suurem seltskond ning sumedad kevadõhtud soodustavad väljas toimetamist, mis minu puhul tähendab ka õues söögitegemist. Ees ootas pereliikme sünnipäev ning viimaseaja ilmad soodustavad üha rohkem grilli ning ega muud, kui otsisin ajakirjavirnast sobiva tallele pandud retsepti ja teoks ta tegin. Soovitan kõigil varuda natukenegi aega ja ise liha marineerida - saad ise valida endale meelepärased lihatükid, timmida marinaadi kangust ning viimasena tunda ka rõõmu isetegemisest.
Vaja(4-le):
3 kanafileed
2 väiksemat paprikat (soovitan punast või rohelist, siis paistavad vardad ka taldrikul erksamad välja)
1 ananass
Teriyaki marinaad:
50ml sojakastet
2spl vedelat mett
1spl riisiäädikat
pisike jupp riivitud/hakitud ingverit
2 peeneks hakitud küüslauguküünt
Tükelda ananass ja paprika. Lüki varraste otsa vaheldumisi kanatükid-ananass-paprika. Grilli igast küljest 5-6 minutit ning serveeri kohe. Meie õhtu hitt oligi sellega sündinud. Vardad kadusid kiiremini, kui oleks osanud arvatagi.
allikas: OmaMaitse mai2016
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar