pühapäev, 22. oktoober 2017

Kana kreemises sinepikastmes

Sattusin siin mingi hetk erinevate koorekastmete lainele ja tuleb ka seekord üks sarnane eelmisega, kuid liha asemel kana ning kaaslaseks samuti kartulipuder. Sattusin lihtsalt lainele ja mulle jubedalt meeldivad kooresed kastmed. Hea mahlane ning seekord ka parajalt sinepise mekiga. Olen nüüd järjepanu oma viimasest uuest kokaraamatust (Jamie Oliver 5 ingredients) valinud erinevaid ja lihtsaid, no seda ju vaid 5 koostisainet on, retsepte, mis katsetamise ootel. Seega lisa on tulemas.



Vaja (2-le):
200g seeni
1 punane sibul
2x120g nahata kanarinda
2 tl täisterasinepit
60ml koort (mina kasutasin toidukoort)


Kuumuta pann ning aseta tükeldatud seened kuivale pannile, kuumuta kuniks need on saavutanud kuldse jume. Lisa seejärel hakitud sibul ning 1cm paksused kanaribad koos supilusikatäie õliga. Küpseta 5 minutit, sega vahetevahel. Nüüd pane pannile ka sinep, koor ning 150ml vett, lase keema tõusta ning edasi hauta kuniks oled saavutanud paraja kastme konsistentsi ning kana on läbi küpsenud. Maitsesta soola-pipraga ning serveeri. Meil oli kaaslaseks kartulipuder.

allikas: Jamie Oliver 5 ingredients

Kommentaare ei ole: