teisipäev, 21. detsember 2010

Jõuluks paksuks

Minu söögitegemine on võtnud küll suuremad tuurid üles. Vähemalt igal nädalavahetusel, kui mitte ka nädala sees on muudkui uued ja uued retseptid mul proovimisel. Lõppude lõpuks peab ju keegi tehtud kraami ka ära sööma. Niikaua kui mul tänuväärseid sööjaid leidub olen õnnega pooleks, muidu arvatavasti veereks juba pallina jõulude poole. Iga nädal kujuneb umbkaudu 3-4 suuremat sorti soolast värki ning nädalavahetusel paneb punkti ka magusalaks.

Eelmise nädalvahetuse lõpetas - Kirsside ja valge šokolaadiga toorjuustukook



Minupoolne esmane katsetus ning sööjad kiitsid taevani. Internet on üks avar maailm ikka, kus leidub nii võimatut kui võimalikku. Viimasel ajal olen enda poolt jälgitavatest toidublogidest ikka väärt kraami leidnud.

Soolase poole pealt jäi nädalavahetus suhteliselt tühjaks, vahel on ka hea minna ning teiste tehtud toitu nautida. Oma koogiga siis:). Kuid pühapäeval võtsin ette ikkagi kana-makaronivormi "100 rooga linnuliha" raamatust. Nagu võib aimata siis koosneb see kanast, makaronist ning lisaks köögiviljad (paprika ning suvikõrvits), kuhu kõige peale läks kaste puljongist-hapukoorest ning tomatipüreest koos riivjuustuga. Pean maninma et taaskord ülihea leid.



Kuid täna lõpetasin ühe vahva jõuluüllatuse, kui aeg käes siis ilmub ka tulemus.

2 kommentaari:

Silja Luide ütles ...

tere, Kati! Mul on niiiiiii hea meel, et kook meeldis:) loodetavasti leiad edaspidigi toredaid retsepte, mida proovida:)

Kati ütles ...

Tere Silja, alles täna märkasin et oled kommentaari jätnud. Hoian blogil pea iga päev silma peal ja kohe kindlasti leian midagi, mida proovida.