
Vaja 4-le:
õli
1 sibul, tükeldatud
1 küüslauguküüs, purustatud
1spl ras-el-hanout või Maroko spice mix'i (kuna mõlema leidmine oli ületamatu meie kabandusest, siis Piprapoe müüjad soovitasid sellele ainete poolt lähedast "baharat'i";ise ei viitsinud ka kokku miksima hakata erinevaid vürtse, kuigi veebis leidus selle kohta õpetus)
4 kanarinda, tükeldatud
300ml kanapuljongit
400g purk kikerherneid, nõrutatud
12 kuivatatud aprikoosi, tükeldatud
väike punt koriandrit, tükeldatud
Kuumuta õli pannil ja küpseta sibulat umbes 3 min. Lisa küüslauk ja vürtsid ning kuumuta edasi umbes minut. Seejärel lisa kana ja küpseta 3 min, siis lisa aprikoosid, puljong ning kikerherned. Hauta 5 minutit või kuni kana on läbi küpsenud. Sega juurde koriander ning serveeri kohe kuskussi või rohelise salatiga.
allikas: GoodFood september 2011
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar