Kuna viimase aja nädalavahetused mööduvad Avole ainult kala püüdes, siis seekord oli omast käest kohe võtta 3 haugi, mis siis peale veidike soolas olemist sai suitsutatud. Üks sai niisama ära söödud, üks sai viidud Jürri maiustamiseks ning ühe broneerisin kohe piruka jaoks. Ülilihtne,pealegi väga maitsev, juhul kui suitsukala omast käest võtta.
Vaja:
250g lehttainast
0,5 kilone suitsuhaug
4 keedumuna
1 muna määrimiseks
Puhasta vajadusel kala ning keeda munad. Rulli tainas õhemaks ning aseta sinna peale kogu ulatuses tükeldatud kala. Tükelda munad lõikuriga ratasteks ning aseta kalale peale. Keera ettevaatlikult rulli, määri pealt munaga ning aseta ahju 175-200 kraadi juurde kuskil 30 minutiks või niikaua kui pirukas kuldpruun ja tainas küps.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar