Iga kord oli siis üles ehitatud nii, et esmalt käisime läbi menüü ja retseptid, ning siis igaüks valis grupi/toidu, mida ta teha sooviks ning õhtu lõpuks sõime kogu selle hea kraami ka ise ära, üldjuhul kolm käiku. Kõrvale soovitas sommeljee ka veini, mida siis juurde mekkisime.
Aga siin siis kokkuvõtvalt veel mida siis valmistatud sai:
September:
Suvikõrvitsa-pähklivormid tomatikastmes; Tomatine lambalihasupp; Martsipaniga täidetud ahjuõunad vaniljekastmega
Oktoober:
Küpsetatud peedid,punase sibula,viigimarja ja kitsejuustuga; Küülik sinepises koorekastmes köögiviljapüreega; Tarte Tatin
November:
Kuldne seenesupp;Aurutatud lõheliblikad köögiviljadega;Šokolaadi fondant vaarikajäätisega
Detsember:
Bouillabaisse'i eestimaine variant; Röstbiif kartuli-selleri dauphinoise ja punaveinikastmega; Astelpaju chiboust-kreem
Jaanuar:
Rannakarbid klassikalisel moel; Ürdirohke toorjuustukreemiga küpsetatud kana ja kartuli-brokkolitamp; Šokolaadirull vahukoorega
Veebruar:
Käsitsivalmistatud pasta-metsaseene ravioolide näitel; Vahemerelised kalarullid läätsedega; Tiramisu
Märts:
Gougéres ehk juustumaitselised profitroolid; Vürtsikas salat pardifilee ja mangoga; Avokaadokreemiga "luiged" (tuuletaskud)
Aprill:
Läätsesupp pošeeritud vutimunaga; Risoto primavera; Klassikaline šnitsel kapparitega; Pannacotta rabarberiga
Kokkuvõttes olid kõik tehtud toidud maitsvad, iga kord sai midagi uut kõrva taha pandud ja kui vähegi võimalik siis läheks ka järgmine aasta, kuid vaid vol2 tulema peaks.
Kui kahe viimase tunni asjad veel järgi jõuaks nüüd lähiajal teha, siis olen ka kõik kodused kontrolltööd edukalt läbinud.
Tänud kaasaelajatele ja sööjatele, kes kõik minu katsetused nahka pannud!
2 kommentaari:
Aga palun, elaks veelgi kaasa ja pistaks veel mõne katsetuse nahka :D
Loodetavasti varsti teeme tegemata tööd ära:)
Postita kommentaar