esmaspäev, 20. oktoober 2014

Suvikõrvitsa-hakklihakaste

Siit taaskord üks kiire-lihtne argiõhtu retsept. Niikaua kui keedad kastme kõrvast, valmib ka kaste ise.
Tavapärasele hakklihakastmele lisavad veidike erilisemat nüanssi piparmünt-oregano ja tüümian.

Vaja(4-le):
400g veisehakkliha
1 suvikõrvits
1 sibul
2 küüslauguküünt
sool-pipar
500g purustatud tomatit
2tl oreganot
1-2tl tüümiani
1/2tl piparmünti
suhkur


Tõsta hakkliha toatemperatuurile, lõika suvikõrvits kuubikuteks. Tükelda sibul ja küüslauk.
Pruunista hakkliha omas rasvas, lisa suvikõrvits, sibul ,küüslauk. Maitsesta soola-pipraga. Hauta nii kümmekond minutit.
Lisa juurde purustatud tomatid ja ülejäänud maitseained. Lase podiseda 5 minutit ning seejärel serveeri riisi, kartulite või pastaga.

allikas: K-Ruoka

Kommentaare ei ole: