Tavapärasele hakklihakastmele lisavad veidike erilisemat nüanssi piparmünt-oregano ja tüümian.
Vaja(4-le):
400g veisehakkliha
1 suvikõrvits
1 sibul
2 küüslauguküünt
sool-pipar
500g purustatud tomatit
2tl oreganot
1-2tl tüümiani
1/2tl piparmünti
suhkur
Tõsta hakkliha toatemperatuurile, lõika suvikõrvits kuubikuteks. Tükelda sibul ja küüslauk.
Pruunista hakkliha omas rasvas, lisa suvikõrvits, sibul ,küüslauk. Maitsesta soola-pipraga. Hauta nii kümmekond minutit.
Lisa juurde purustatud tomatid ja ülejäänud maitseained. Lase podiseda 5 minutit ning seejärel serveeri riisi, kartulite või pastaga.
allikas: K-Ruoka
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar