esmaspäev, 12. oktoober 2015

Veise-jalopeno fajita

Ilmad muutuvad üha jahedamaks ning veidi vürtsi kõledasse sügisesse läheb alati vaja. Siit üks mõnus tortilla retsept, millele lisab vürtsikust värske jalopeno. Meil oli selleks lausa oma kasvuhoone saak, millest siis viimased isendid leidsid tee just siia rooga.


Vaja:
veiseliha (meil oli selleks veisehakkliha)
sibulat
värsket jalapenot                                                                            
paprikat                                                                      
küüslauku                                                                              
sweet chilli kastet                                                                      
tortillat                                                                                                
õli
kodujuustu


Kuumuta õlis tükeldatud veiseliha, hakitud sibul, paprika, küüslauk ja jalopeno. Pruunista kõik korralikult läbi ja siis lisa veidi sweet chilli kastet. Kuumuta ahjus või mikroahjus tortilla, määri sellele veidi kodujuustu, aseta viimase peale pannil praetud segu, keera rulli ning naudi.


allikas: err.ee

2 kommentaari:

Maris ütles ...

Paistab nämm nagu ikka. Tuleks ka millalgi jälle fajitasid teha, kuigi mul on nende söömisega alati raskusi, täidis voolab kuhu juhtub jne. Aga ma vaatan, et sul ongi fajita vist targu fooliumisse keeratud?

Kati ütles ...

Jep just selle tõttu keerasingi et oleks inimese moodi võimalik süüa. Üks nipp on ka see muidugi et ära tee kastet ülivedelat:)