neljapäev, 1. oktoober 2015

Peedikotletid

Kui ühel õhtul avastad, et on kodus vaid kartulit ja peeti, siis tulebki kiirelt mõelda, otsida ning tegutseda. Nii saidki meie lauale need peedikotletid.


Vaja:
500g keedetud ja riivitud peeti
3 keedukartulit
1/2 sidruni mahl
kimp basiilikut
2 küüslauguküünt
2spl jahu
1 muna
sool, pipar

Suru keedukartulid kahvliga puruks, lisa riivitud peet, sidrunimahl, tükeldatud basiilik, hakitud küüslauk, jahu, muna ning sool-pipar. Sega kõik korralikult läbi, et tekiks kotletitainas. Kui tundub, et mass on pisut liiga vedel või kleepuv, siis võid lisada jahu. Veereta kotletid jahust läbi ja prae õlis mõlemalt poolt pruuniks. Serveeri meelepärasega, olgu selleks siis tatar (nagu meil) või ka näiteks hapukoor ja roheline salat.

allikas: Parimad palad Anni Arro Best of the best

Kommentaare ei ole: