neljapäev, 16. juuni 2016

Kanafilee juustu ja paprikaga

Kookide ja pirukate vahele ka midagi "rohkem" soolast. Tegemist mõnusa kanaroaga, kus siis Prantsusepärase maitse annavad küpsetuspaberilehed, mis kaetud ürtidega. Et kana veel mahlasemaks muuta on vahele pikitud riba paprikat ning juustupulk, millest viimane sulab pannil mõnusalt filee vahele laiali.



Vaja(4-le):
4 kanafileed
pool keskmise suurusega paprikat
4 juustupulka
4 Maggi Prantsuse ürtidega küpsetuspaberilehte
soola, pipart

Vajadusel kuivata kanafilee ja lõika seejärel horisontaalselt pooleks. Maitsesta soola-pipraga ning säti fileepoolte vahele riba paprikat ja üks juustupulk. Aseta kana küpsetuspaberilehe vahele nii, et murdekohad jääksid samale poole. Kuumuta pann ning aseta sinna kaks kanafileed koos paberiga. Küpseta 5-8 minutit kummaltki poolt või kuni filee on küps ja parajalt kuldne. Tõsta kõrvale, kata fooliumiga ja küpseta ülejäänud fileed samamoodi järgi. Enne serveerimist eemalda kanafileedelt paberid ning paku näiteks koos rohelise salatiga. Mõnus toekas kõhutäis ongi valmis!

allikas: Ise tehtud. Hästi tehtud

Kommentaare ei ole: