Kui eelmisest toidukorrast peaks peotäis keedukartuleid üle jääma ning kapiserval ka paar tomatit õnnetult ootamas, siis siit üks idee toitva omleti tegemiseks, olgu siis hommikusöögiks või kosutavaks lõunaks.
Vaja (4-le):
3 keskmist keedetud kartulit
õli praadimiseks
6 muna
2dl kohvikoort
sool, pipar
1 karp (a' 240g) veiselihakonservi omas mahlas
2 tomatit või 5-6 kirsstomatit
hakitud murulauku või rohelist sibulat
Prae kuubikuteks lõigatud kartulit pannil, mõne minuti pärast lisa kuubikuteks lõigatud lihakonserv ning tükeldatud tomatid (kirsstomati puhul aitab poolitamine). Klopi seejärel munad koorega lahti, maitsesta soola-pipraga ning vala pannile. Küpseta madalal kuumusel, panni aeg-ajalt kallutades ja omletti kahvliga kergitades, et muna hüübiks ja kõik valmiks ühtlaselt. Enne serveerimist puista peale maitserohelist.
allikas: Tõeliselt nutika perenaise kokaraamat
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar