Kui kiirel tööpäeva õhtul vaja midagi maitsvat ning kiiret valmistada, siis see roog just seda on. Praed hakkliha, keerad tortiljad rulli, kastmega üle ning ahju. Ülejäänud osa valmib juba ise. Kõrvale võid soovi korral ka värsket salatit pakkuda.
Vaja(6-le):
1 pakk tortiljasid (8tk)
1 pakk fajita maitseainesegu
800g veise- või segahakkliha
400g küüslaugu või ürtidega tomatipastat
1 purk ananassisalsat (230g)
1dl pärlsibulat
100g riivitud juustu
1 pakk fajita maitseainesegu
800g veise- või segahakkliha
400g küüslaugu või ürtidega tomatipastat
1 purk ananassisalsat (230g)
1dl pärlsibulat
100g riivitud juustu
Pruunista hakkliha pannil, maitsesta fajita-maitseaineseguga. Jaga liha tortiljade peale, keera iga tortilja omaette rulli ja tõsta võiga määritud ahjuvormi üksteise kõrvale. Kata rullid omavahel segatud tomatipasta ja salsaga. Puista peale pärlsibulad (mina ise jätsin need ära) ja riivitud juust. Küpseta 200kraadises ahjus 15-20 minutit, kuni roog on läbi kuumenenud ja juust sulanud. Lase hea maitsta!
allikas: Eesti Naise kokaraamat
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar