100g võid
85g suhkrut
50g 20% hapukoort
1 muna
180g nisujahu (3 dl)
1tl küpsetuspulbrit
Täidis:
250g 20% hapukoort
4spl suhkrut
1 muna
1tl vanillisuhkrut
Kate:
4-5 rabarbrivart
suhkrut
Alusta esmalt põhja valmistamisest - vahusta toasoe või suhkruga, sega juurde hapukoor, muna ning küpsetuspulbriga segatud jahu ja sega tainas ühtlaseks.
Suru saadud mass võitatud 24cm lahtikäiva vormi põhja ja servadele.
Sega seejärel täidiseained omavahel ja kalla koogipõhjale. Kata tükeldatud rabarberiga ning puista peale veidi suhkrut.
Küpseta 200kraadise ahjus u 30 minutit või kuni tainas on kuldne ja täidis hüübinud.
Lase veidi jahtuda ning naudi!
allikas: nami-nami
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar