kolmapäev, 2. november 2011

Satay maapähklikaste kanafilee ja köögiviljaga

Vahepeal lihtsalt kukub korvi ka mõni valmiskaste. Just see "Peanut Satay Sauce" jäi silma mõned nädalad tagasi Stockmannis ja nii ta tee koju leidiski. Kuna reisil olles (kohe varsti jõuan ka selle postituseni, luban) sai söödud üüratus koguses kala, siis kana oli vahelduseks kui loodud. Valmistamise ning sobilikud lisaained sain kastme purgilt. Eriti mugav.



Vaja:
kanafileed
Satay maapähklikaste (Blue Dragon - http://veg-veg.no/produktguide/peanut_satay_sauce)
munanuudleid (purgil oli kirjas riisinuudel või munariis, kuid munanuudel ajas ka asja ära)
köögivlju omal valikul
sool, pipar

Prae kanaviilud pruuniks, lisa köögiviljad ning kui need ka pehmed siis kaste. Hauta vaiksel tulel mõned minutid. Samal ajal keeda munanuudlid vastavalt õpetusele ning lisa juba valmis kastme hulka. Sega ning naudi. Pisut aasia hõngu ka meie juba pimedatesse õhtutesse maitsemeeli ergutama.

Kommentaare ei ole: