kolmapäev, 16. november 2011

Soe kartuli-vorstisalat

Midagi vahelduseks suppidele ja pastadele. Kõige kergemini valmib kui näiteks eelmisest õhtust mõni keedukartul ripakile jäänud. Mina, kes ma kartulit suht vähe kasutan, pidin ka keetmise ette võtma, kuid samal ajal sain parajalt tükeldatud kõik muu.



Vaja:
200g juustuga poolsuitsuvorsti
5-6 kartulit
1 sibul
2 suuremat tomatit

Koori ja keeda kartulid. Lõika sibul ,vorst ja tomat parajateks tükkideks/sektoriteks. Prae sibul kergelt läbi, lisa kartuli ja vorstitükid ning mõne minuti pärast ka tomat. Maitsesta soola-pipraga ning prae veel mõni minut.
Enne söömist lisa kas värskeid ürte või nagu meie-rohelist sibulat.
Mina, kes ma eriti toidus suuremaid sibulatükke väldin, üllatusin meeldivalt. Need ei häirinud mind absoluutselt.

allikas: Oma Maitse nov 2011 (Rakvere reklaam)

Kommentaare ei ole: