Lihtne, kiire ja maitsev ahjuroog kanast. Just paras kiire tööpäeva õhtu roaks.
Vaja:
4 kanakintsulihatükki
2 küüslauguküünt
1/4 tshillipipart
200g soolatud (metsa)seeni
1 suur porgand
200ml rõõska koort
1spl tärklist
sool-pipar
1spl sojakastet
1/spl fariinsuhkrut
õli
Pruunista tükeldatud kintsuliha pannil, maitsesta soola-pipraga ning aseta seejärel ahjuvormi. Seejärel prae küüslauk ja tshilli, lisa suuremateks tükkideks lõigatud porgand ja seened ning maitsesta sojakastme ning fariinsuhkruga. Tõsta segu kanatükkidele. Lisa veidi vett ja küpseta ahjus 200 kraadi juures, kuni porgand on poolpehme. Siis lisa tärklisega segatud rõõsk koor. Küpseta veel ahjus u 10 minutit. Kaunista näiteks kirsstomatitega. Serveeri edale meelepärasega-riis, kartul, ... .
allikas: Toit&Trend märts-aprill 2013
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar