neljapäev, 19. september 2013

Suvikõrvitsa püreesupp

Kuna meie suvikõrvitsad ei näita lõppemisemärke, siis taaskord üks kiire ja lihtne püreesupp sai valmis treitud.


Vaja:
2spl õli
1 sibul
1-2 küüslauguküünt
0,5tl karrit
700g suvikõrvitsat
0,5L vett
soola-pipar
basiilikut või punet
50g toorjuustu

Koori ja haki sibul ning küüslauk, tükelda suvikõrvits. Kuumuta potis õli, lisa sibul ja küüslauk ning kuumuta, kuid ära pruunista. Lisa karri ja suvikõrvits ning kuumuta aeg-ajalt segades mõned minutid. Kalla juurde vesi ning keeda kuni kõrvits on pehme. Seejärel lisa basiilik või pune, kuumuta mõned minutid ja püreesta saumikseriga. Viimaks lisa hulka toorjuust ning maitsesta soola ja pipraga.

allikas: MoosteToiduklubi

Kommentaare ei ole: