Vaja(8le):
1spl võid
2 sibulat
1kg suvikõrvitsat
1kg tomateid
2spl jahu
0,5tl kurkumit
2 liitrit kana-või köögiviljapuljongit
Tükelda kõik vajalik - sibul, kõrvits, tomat. Sulata kastrulis või ning küpseta sibulat ja suvikõrvitsat selles 5 minutit. Seejärel lisa tomat ning jahu. Kuumuta mõned minutid ja sega, et jahu tükki ei jääks. Maitsesta kurkumiga ning vala peale puljong. Keeda 30 minutit. Püreesta supp (ning soovi korral vala läbi sõela). Serveeri kuumalt koos krõbeda saia-leivaga.
Mina tegin vaid selle triki, et panin pooleks kana ja köögivilja puljongit ning suppi ma läbi sõela ei ajanud.
allikas: Oma Maitse september 2013
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar