esmaspäev, 13. juuli 2015

Kama-toorjuustupallid pähklipuru ja valge šokolaadi kattega

Kuna ees ootas taaskordne, juba puhkuse ajal pea et traditsiooniks kujunenud peretuttavate külastamine üle lahe, siis külakostiks sai just neid komme tehtud.


Vaja (ca 30tk):
200g toorjuustu
1dl vahukoort
1dl suhkrut (Demerara)
3dl kamajahu
2spl kakaopulbrit
50g kreeka pähkleid
1dl riivitud valget šokolaadi

Hõõru toorjuust pehmeks, sega hulka vahukoor, suhkur, kamajahu, kakaopulber ning hakitud pähklid.
Vormi 1,5-2cm läbimõõduga pallid ning veereta seejärel riivitud valge šokolaadi purus. Hoia enne serveerimist vähemalt tunnike külmas.

allikas: Kama Eesti rahvustoit

Kommentaare ei ole: