pühapäev, 26. juuli 2015

Kiire karrikana kaste

Üks kiire ja maitsev õhtusöök. Taaskord kasutatud üle lahe toodud teistmoodi toiduaineid, kuid kuna Prismas on päris korralik erinevate köögikoorte valik olemas, seega midagi analoogset on ilmselt võimalik täitsa leida.
Kana ja karri on alati olnud sobiv kooslus ning riis neid täiendamas paneb lõpppunkti. Kas suvine eestimaine tomati-kurgi hapukooresalat sinna just kõrvale ideaalselt passib, aga seda otsustagu juba igaüks ise.


Vaja (4-le):
450g maitsestamata kanafileed
praadimiseks õli
soola
1 punane paprika
serveerimisel rohelisi sibulapealseid

serveerimiseks riisi

Pruunista kanafileetükid õlis, maitsesta soolaga. Tükelda paprika ning sega kana juurde ja lase veidi aega koos pannil säriseda. Lisa köögikoor ja lase haududa mõned minutid.
Keeda riis vastavalt pakil olevale õpetusele. Serveeri.

allikas: K-Ruoka

Kommentaare ei ole: