esmaspäev, 20. juuli 2015

Pastaports suitsukalaga

Nagu alati, sai Jaanipäeval kohalikult laadalt head ja paremat kokku ostetud ning nagu ikka, kõhtu ju kõik ei mahu korraga, siis sai suitsukala järgmisel päeval sedamoodi "lahendatud". Postitus küll ca kuu hiljem, aga no kala on ju alati saada, seega saab iga kell sama retsepti järgi õhtusööki valmistada.


Vaja (4-le):
400g meelepärast pastat
1dl valget veini
2dl vahukoort
parmesani (3-4 spl riivituna)
u 400g suitsukala (puhasta luudest)
soovi korral röstitud seedermänniseemneid või sarapuupähkleid ning murulauku

Keeda pasta al dente (või pakil oleva õpetuse järgi). Kuumuta pannil vein keema ning minuti pärast lisa vahukoor. Seejärel lisa keedetud pasta (vajadusel ka veidi pastakeeduvett), sega juurde meelepärane kogus parmesani ja kalatükid ning pähklid/maitseroheline ja serveeri.
Ülimalt maitsev kõhutäide.

allikas: Rimi retseptileht

Kommentaare ei ole: