reede, 24. juuli 2015

Kukeseene-fetapirukas

On suvi ja puhkus ja nagu ikka, tuleb siis tegeleda korilusega. Üks suvehitte on kindlasti kukeseen. Ühel hommikul saigi väisatud taaskord metsa ja õhtuks lauale see pirukas saigi. Mõnusalt suvine soolane amps.

Vaja:
400g lehttainast
võid praadimiseks
500g kukeseeni
1 väiksem porru
500g pehmet fetajuustu
2 muna
musta pipart

Prae kukeseened ja tükeldatud porru võis, maitsesta pipraga. Mikserda feta ja munad ühtlaseks.
Rulli lehttainas ahjuplaadi suuruseks ja tõsta plaadile, tee servadest umbes 1 cm kaugusele terava noaga sisselõige. Määri fetakreem tainale, laota peale porru-seenesegu.
Küpseta 220kraadises ahjus u 30 minutit, kuni tainas on kuldpruuniks küpsenud. Serveeri.


allikas: nami-nami

Kommentaare ei ole: