kolmapäev, 1. märts 2017

Chipotle kanawrap

Tuuline ilm ja sajav lörts kohe kutsub midagi hinge soojendavat meisterdama. Tööpäeva õhtul pole lihtsamat kui üks wrap kokku keerata ja lasta end chipotle kastmel soojendada. Natuke hakkimist, praadimist, hautamist ja maitsev toit ongi valmis.


Vaja (4-le):
õli praadimiseks
1 sibul, hakitud
1 küüslauguküüs, hakitud
2 kanafileed, ribadeks lõigatud
2 spl chipotle pastat
400g purk purustatud tomateid
400g purk musti ube, nõrutatud
4 tortilla wrappi
1/2 avokaadot
1/2 kapsast
1 laim


Kuumuta pannil õli ja küpseta sibulat u 10 minutit, kuni see on pehme. Lisa küüslauk ning minuti pärast ka kana. Pruunista. Seejärel lisa chipotle ning sega, kuniks kõik kanatükid on sellega kenasti kaetud. Lisa tomatid ning lase keema tõusta. Maitsesta ning keera kuumus maha ning hauta 5-6 minutit, kuniks kana on läbi küpsenud ja liigne vedelik aurustunud. Lisa viimasena mustad oad ning hoia tulel kuniks ka need on soojad. Seejärel oled valmis wrappe kokku laduma.
Esmalt võta wrap, lisa sinna pannilt kastet, lisa viiludeks lõigatud avokaadot, kapsast ning pigista peale laimimahla. Keera rulli ning naudi!

allikas: BBC GoodFood



Kommentaare ei ole: