teisipäev, 14. märts 2017

Seene enchilada

Mõnus tex-mex roog, mis vajab veidi hakkimist, hautamist ja ahjus järelvalmimist ning valmis ta ongi. Ja ei kübetki liha, viimase rolli täidavad seened, mida rikastab kapsas, juust ning salsa.


Vaja(4-le):
500g seeni, viilutatuna (nt austerservikud, shampinjonid)
1 sibul, hakituna
1/2 Savoia kapsast ehk käharat peakapsast, hakituna
õli
1 pakk Santa Maria Burrito maitseainesegu
1 purk Santa Maria Chunky salsat
3dl riivjuustu
1 pakk Santa Maria tortillasid
1dl hapukoort

Pruunista seened, kapsas ning sibul pannil õlis. Sega omavahel salsa ja maitseainesegu ning pool juustust. Vala pool kastmest pannile köögiviljade juurde ja lase 2-3 minutit keeda. Määri seejärel köögiviljasegu tortilladele, keera rulli ja aseta õlitatud ahjuvormi, nii et "õmbluse" koht jääb allapoole. Vala ülejäänud kaste rullidele, riputa üle ülejäänud juustuga ning küpseta 200kraadises ahjus u 10 minutit, kuni juust on sulanud. Serveeri koos külma hapukoorega.

allikas: Santa Maria

Kommentaare ei ole: