pühapäev, 12. märts 2017

Pasta viineritega nelja juustu kastmes

Kui nädalavahetused püüan tavaliselt midagi keerukamat või aeganõudvamat teha, siis vahel kohe tahaks lihtsalt laiselda ja lihtsamalt omadega mäele saada. Seda mainitud roog lubab ja see, et ta nii kiirelt valmib ei tähenda et ta kehvem oleks. Väga hea maitsega pastaroog, mulle igatahes see mõnus juustukaste ja viinerid seal sees jätsid väga sümpaatse mulje. Ja valmis tõesti kiirelt. Ja viiner olgu sees ikkagi aus, mitte kanaliha vm massi sisaldav vorstilaadne toode.


Vaja (2-3le):
250g viinereid
150g pennesid
200ml 35% koort
1/2 punast paprikat
1 pisem sibul
1 pakk Maggi Idea...Makaronidele kanaga nelja juustu kastmes
õli
soovi korral peenestatud petersellilehti

Pane pasta tulele ja keeda al dente. Tükelda puhastatud sibul ja paprika ning prae pannil kuumas õlis. Sega koor ning 100ml külma vett Maggi kastmeseguga ning lase keema tõusta. Tükelda viinerid, sega keedetud pastaga ning kalla üle kastme ning aedviljadega. Sega kõik omavahel korralikult läbi. Soovi korral maitsesta lisaks ning kaunista serveerimisel peterselliga. Naudi!

allikas: Maggi "Maitsvate lõhnade köök" retseptiraamat

Kommentaare ei ole: