reede, 10. märts 2017

Seekh kebab

Vahel maitseaineriiulite vahel uudistades jääb silma igasuguseid huvitavaid kastmeid, segusid ja sellega ka uusi maitseid. Nii läks ka selle roaga. Kebab'i olen ennegi söönud, aga mitte ise valmistanud ja see maitseainesegu, millega roa valmistamisviis lihtsalt nii lihtne tundus, pani mind proovima. Edasiarendus oleks muidugi see, kui selle segu ka ise kokku segaks, aga esimeseks prooviks sobis ka see. Seekh kebab'i puhul on tegemist Pakistani versiooniga kebabist, serveeritakse neid lihavorstikesed tortilla, köögiviljade ja raita kastmega. Aga võib lisandiks ka pakkuda riisi ja salatit. Mina tegin kahest kokku, ehk et serveerisin riisi ja raita kastmega.



Vaja:
1 pakk India Seekh Kebab maitseainesegu (Santa Maria )
500g hakkliha 
1spl vett

Raita
1 pakk India maitseainesegu Raita (Santa Maria )
2dl naturaalset jogurtit või hapukoort
soovi korral kurki

serveerimiseks meelepärast - riisi, salatit, tortillat, köögivilju

Sega kokku 500g hakkliha, 1 spl vett ning Seekh Kebab maitseainesegu. Vormi segust 6-8 vorstikest ning prae pannil kuniks need on kuldpruunid ja läbiküpsenud.
Sega Raita maitseainesegu jogurti või hapukoorega ning lase vähemalt 5-10 minutit külmkapis maitsestuda.
Keeda riis ning serveeri kebab koos selle ning raita’ga.

allikas: Santa Maria

Kommentaare ei ole: