kolmapäev, 29. märts 2017

Veise enchilada

Kuna aeg ja sellega ka igapäevaelu on viimane kuu megakiirelt liikunud, siis kohe halb tunne, et blogi selliselt unarusse jäänud. Püüan jõudumööda ikka uusi asju proovida ja ka siia neid postitada, aga nagu ikka, niipalju kui sooviks seda teha, mahti pole. Siit taaskord üks kiire õhtusöögi või mõnusa lõunase vahepala retsept. Pruunista hakkliha, suts salsat ja juustu ning ahju. Ja kiirelt see maitsev amps valmis saabki.


Vaja(4-le):
400g veisehakkliha
õli
1 pakk Santa Maria Taco maitseainesegu
1 purk Santa Maria Chunky salsat
3dl riivjuustu
1 pakk Santa Maria tortillasid
1dl hapukoort

Pruunista hakkliha pannil, lisa maitseainesegu ja kuumuta 2-3 minutit. Lisa pool salsast ja riivjuustust, sega ja lase korraks keema tõusta. Täida tortillad saadud massiga, keera rulli ja aseta õlitatud ahjuvormi, nii et "õmbluse" koht jääb allapoole. Määri rullid pealt ülejäänud salsaga ning riputata peale ka ülejäänud juust ning küpseta 200kraadises ahjus u 8-10 minutit, kuni juust on sulanud. Serveeri koos külma hapukoorega. Maitsev õhtusöök ongi valmis.

allikas: Santa Maria

Kommentaare ei ole: