kolmapäev, 12. juuli 2017

Suitsulõhega dipikaste

Originaalis oli küll tegemist dipikastmega, kuid meie realiseerisime selle võileivamäärdena. Mõnus suitsu ning tilliga rikastatud kreemjas toitev kate, mis meeldib kindlasti kõikidele kalasõpradele. Naudi kas rukkikrõbuskitega või määri leivale-saiale.


Vaja:
100g kuumsuitsulõhet
1dl 35% koort
100g toasooja toorjuustu
veidi riivitud sidrunikoort ja -mahla
peotäis hakitud värsket tilli
värskelt jahvatatud musta pipart
vajadusel soola

Tükelda kala väiksemateks tükkideks ning aseta purustajasse koos toorjuustu, tilli, sidrunikoore ja -mahlaga. Töötle ühtlaseks. Vahusta koor ja sega lõhe-toorjuustumass koorega läbi. Maitsesta soola-pipraga. Serveerides puista peale värsket tilli.

allikas: Suupisted

Kommentaare ei ole: