Originaalis oli küll tegemist dipikastmega, kuid meie realiseerisime selle võileivamäärdena. Mõnus suitsu ning tilliga rikastatud kreemjas toitev kate, mis meeldib kindlasti kõikidele kalasõpradele. Naudi kas rukkikrõbuskitega või määri leivale-saiale.
Vaja:
100g kuumsuitsulõhet
1dl 35% koort
100g toasooja toorjuustu
veidi riivitud sidrunikoort ja -mahla
peotäis hakitud värsket tilli
värskelt jahvatatud musta pipart
vajadusel soola
Tükelda kala väiksemateks tükkideks ning aseta purustajasse koos toorjuustu, tilli, sidrunikoore ja -mahlaga. Töötle ühtlaseks. Vahusta koor ja sega lõhe-toorjuustumass koorega läbi. Maitsesta soola-pipraga. Serveerides puista peale värsket tilli.
allikas: Suupisted
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar